Shalam vant anbudet på Babettes hus!

Endelig kan vi dele at det ble Stiftelsen Shalam som fikk anbudet på drift av Babettes hus – nødovernatting og krisesenterplasser for kvinner i aktiv rus videre. Babettes hus driftes på oppdrag fra Kristiansand kommune.

Vi er takknemlige og ydmyke for tilliten fra Kristiansand kommune, og gleder oss til nye år på Babettes hus. Sammen kan vi fortsette det gode arbeidet med å hjelpe kvinner i aktiv rus og vanskelige livssituasjoner.

Babettes hus er et lavterskeltilbud som tilbyr nødbolig for rusaktive kvinner over 18 år. Babettes har totalt seks plasser; fire nødboligplasser og to plasser som disponeres av Sørlandet Krisesenter.

Babettes hus er ikke et behandlingssted, men et målrettet omsorgstilbud for kvinner i en vanskelig livssituasjon preget av rus og vold. Beboerne skal gis mulighet til å mestre eller endre sin livssituasjon slik at misbruket reduseres og livskvaliteten øker. Vi ønsker å gi enkeltmennesket trygge rammer som gjør det mulig å ha tilfredsstillende livskvalitet uten at vi stiller krav om fullstendig endring av livsstil. Vi ønsker at kvinnene som kommer til oss opplever at Babettes er et trygt, verdig og varmt sted.

Thea, avdelingsleder ved Babettes hus

Det ble feiret med nydelig bløtkake på Shalams morgenmøte torsdag 29 juni.

Likte du denne artikkelen?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest