Håp til innsatte i fengselet

Shalam besøker Agder fengsler 1 gang i måneden. Under dette går fengslene i Froland, Mandal og Evje.

Torsdag 13/4 besøkte Svenn (avdelingsleder Shalam Rehab og Recovery) og sosinomstudent Marte Mandal fengsel. Her fikk de full omvisning og spiste lunsj med de ansatte. De ga informasjon til både ansatte og innsatte og delte ut brosyrer med info om Shalam. Gjennom dette arbeidet knytter vi kontakter og godt samarbeid.

På servicetorget kan innsatte i fengselet som er interessert i mer info om Shalam møte oss. Vi samarbeider med tilbakeføringskoordinator, for å finne ut om Shalam har tilbud til domfelte som skal videre til overgangsbolig eller bli løslatt.

Vi har mange gode eksempler på kontakter vi har knyttet gjennom servicetorget, som senere har kommet til Shalam Rehab eller på dagtilbud.

Domfelte som soner ute kan være med å bidra i Shalams arbeid. Vi tar for eksempel imot personer gjennom §12, samfunnsstraff, bøtesoning, lenkesoning, narkodomstolen. Man kan ha dagtilbud hos oss gjennom kriminalomsorgen; som aktiviteter, praksisplass eller arbeidstrening.

Etter avtale kan Shalams ulike avdelinger besøke innsatte for å kartlegge mulig videre samarbeid. Initiativ kan komme fra den innsatte v/sin kontaktbetjent, v/tilbakeføringskoordinatoren eller etter kontakt med pårørende. Ønsker du å komme i kontakt med oss for å høre mer om dette, ring eller send oss en mail på Tlf: 38122900 /E-mail: epost@shalam.no

Marte, sosionomstudent ved UiA og Svenn, avdelingsleder ved Shalam Rehab og Recovery

Likte du denne artikkelen?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest