2nd Hand by Shalam

Har alt du måtte trenge. Her finner du bøker, sportsutstyr, møbler, klær, kjøkkenutstyr, diverse tekstiler og andre duppeditter. Vi har også fått oss en egen vintage avdeling med flotte klær i god kvalitet, og alt til en overkommelig pris.

Åningstider:

Mandag – Fredag kl 1000-1700

Lørdag kl 1100 – 1600

Telefon: 381 22 900

2nd Hand by Shalam Høie

Vi har åpnet en ny avdeling på Høie. Her finner du bøker, sportsutstyr, møbler, klær, kjøkkenutstyr og mer!. God plass til å parkere og laste av og på.

Åpningstider:

Tirsdag – fredag kl 1200 – 1700

Lørdag kl 1100 – 1500

Telefon: 402 39 726

 

Hvorfor 2nd Hand by Shalam?

Butikken er ikke bare en kilde til inntekt, men er i tillegg en arena for arbeidstrening for mennesker som av ulike grunner har falt utenfor det vanlige arbeidsmarkedet. Vi er et sted hvor mennesker møtes og forvandling skjer. Butikken er et sted for å finne tilbake arbeidsglede, selvtillit, oppdage og videreutvikle egne evner og ferdigheter, […]

Designdetektivene

Design Detektivene er et nytt prosjekt innen Shalam. Vi holder til i Dronningens gate 72, 2. etg. Vi har stort utvalg i klær og tilbehør fra ulike tidsepoker. Design Detektivenes spenvidde er stor og strekker seg fra omsøm, redesign og tilpasning av vintage/retro klær og ikke minst nydesign tilpasset den enkeltes behov og drømmer. Vårt arbeid vil også […]

Noe å gi bort?

Vi tar med glede i mot brukbare møbler, klær, kjøkkenting og tang, antikviteter, dødsbo osv. To dager i uken, tirsdag og torsdag, er vi ute på veien og kan komme og hente møbler. Ta kontakt på tlf 381 22 905 for en avtale.