Gi tid – Bli frivillig

En fellesnevner hos Shalam er omsorg. Med den ønsker vi å skape trivsel, trygghet og tilhørighet.
Som frivillig hos Shalam kommer din innsats til å ha betydning for enkeltmennesker, i tillegg til for samfunnet. Om du kunne tenke deg å hjelpe andre mennesker med å bygge opp selvrespekt og gi dem mot til å ta livsendrende valg, er Shalam en flott arena for dette.

Som frivillig hos Shalam kan du selv være med å velge hvilken avdeling du vil arbeide med. Vi har både frivillige i butikken 2nd Hand by Shalam, på lageret på Høie og innen oppsøkende arbeid.

På oppsøkende arbeid jobber de frivillige på kaféen der de bidrar med matlaging, servering, oppvask og sosialt samvær med gjestene. Man kan også være med på besøk, både forberedelse til og gjennomføring av besøkene, samt fengselsteam som innebærer samtaler med de innsatte og gudstjeneste.
Vi drar også på utflukter, der de frivillige sammen med ansatte og de vi følger er med.

Har du interesse for butikken, har samarbeidsevner og har lyst til å gi av din tid og energi til å bidra her, er dette noe som også går an.

Ønsker du å være frivillig i butikken ta kontakt på telefon 38 12 29 00 eller kom innom oss i Dronningens gate 16.
Om du vil være frivillig i oppsøkende arbeid, ta kontakt med Vidar Gundersen på 918 00 469 eller kom innom Dronningens gate 72.

 

GI TING

Ved å gi oss møbler, klær, sykler, bøker, kjøkkenutstyr, hvitevarer, brunevarer (med andre ord; alt innen husets fire vegger)  bidrar du til at vi gjennom å selge dette i våre bruktbutikker skaffer penger til det arbeidet vi driver på ulike områder.
Leverer du en sykkel blir den reparert av de som er på arbeidstrening i sykkelverkstedet og selges så i en av våre butikker.

Vi  er så heldige at vi har hatt trofaste givere gjennom mange år.  Mange av de har testamentert pengegaver eller innbo til oss. Dette er vi svært takknemlige og ydmyke over å få.

 

GI en pengegave

Hvis du ønsker å gi oss en pengegave kan du enten benytte  Vipps : vårt nummer 86001 eller overføre til vår bankkonto 3050.05.01665.

Enten du gir én gang eller du er en fast giver,  setter vi stor pris på både små og store gaver.

Du kan også gi ved å gi grasrotandelen til oss når du tipper.  Vårt organisasjonsnummer er 962102344.